Rådmandsgade 70 - 74 | 2200 København N
Se åbningstider
Auto Mathies
35 83 19 61
Rådmandsgade 70 - 74 | 2200 København N

Eftermontering af soltage hos Auto Mathies

Ønsker du at få monteret soltag i din bil, har vi hos Auto Mathies mange års erfaring i netop dette. Et soltag giver dig en unik komfort og øger din køreglæde på flere måder:
  • Et soltag cirkulerer den friske luft i kabinen og supplerer dit airconditionanlæg
  • Med et soltag får du større lysindfald i din bil, og det giver en ekstra køreoplevelse
  • Du får det meste ud af solrige dage

Ud over at eftermontere soltage, tilbyder vi dig også at reparere både orginalmonterede og eftermonteret soltage på vores autoværksted på Nørrebro.

Vil du have en uforpligtende dialog om en eftermontering af soltag hos os? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 35 83 19 61 eller udfyld vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Hos os får du professionel eftermontering af soltag


Nogle kaster sig ud i at eftermontere et soltag på egen hånd, men ofte sker det desværre, at monteringen ikke er udført korrekt, og at de med tiden oplever utætheder og rust som konsekvens af det.

Derfor er det vigtigt – hvis du ikke i forvejen har god erfaring med eftermontering af bildele – at du rådfører dig med en fagmand, når du vil have eftermonteret et soltag, så du sikrer dig, at det bliver monteret korrekt fra start.

Hos Auto Mathies får du garanti for, at dit nye soltag bliver monteret korrekt, og at det står som fabriksproduceret efterfølgende. Når du bruger os, er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt fra start, og at du ikke ender med frustrerende defekter på sigt.

Kontakt os og få en uforpligtende dialog om eftermontering eller reparation af soltag


Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder for at få eftermonteret et soltag hos os eller få repareret det eksisterende soltag i din bil.

Du kontakter os ved enten at ringe på telefon 35 83 19 61 eller ved at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi tilbage til dig.
Auto Mathies - Bosch Car Service | Rådmandsgade 70 - 74 | 2200 København N | Tlf.: 35 83 19 61