Bosch service logo

Rådmandsgade 74 - 2200 København

For everything your car needs.

Vi holder sommerferie lukket fra d. 12/7 til og med d. 28/7

Pladeværksted


Professionelt pladeværksted på Nørrebro i København

På vores pladeværksted på Nørrebro i København reparerer vi store som små skader på din bil, og vi har en lang række veluddannede teknikere, der er klar til at tage hånd om din bil.

Du vil altid blive mødt af en arbejdsom og venlig attitude fra vores team på skadecenteret, og vi går meget op i, at du føler dig tryg og informeret hele vejen igennem reparationsforløbet. Derfor tilbyder vi dig også at tage dialogen med dit forsikringsselskab, når du først har anmeldt skaden.

På den måde slipper du for indviklede samtaler med dit forsikringsselskab - i stedet skal du bare aflevere din bil på vores pladeværksted på Nørrebro i København, og så tager vi den derfra.

Vi har en række lånebiler, som i langt de fleste tilfælde er gratis for dig under skadesarbejdet. Kontakt os og fortæl os om din situation, og så tager vi en uforpligtende dialog.

Du kontakter os ved at ringe på telefon 35 83 19 61 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vil du allerede booke tid på vores skadecenter nu, gør du det nemt og hurtigt i vores online bookingsystem.

Gå til online booking her >>

Vores værksted og skadecenter er en del af Bosch Car Service-kæden

... og det er din garanti for skadesarbejde i højeste kvalitet og med originale eller tilsvarende reservedele, så du beholder din fabriksgaranti på din nyere bil. Ud over det udfører vi arbejdet i henhold til din bilfabrikants specifikationer, hvilket også medvirker til, at din fulde fabriksgaranti stadig dækker.

Rimelighed og pålidelighed er nogle af vores og Bosch Car Services dyder, og derfor kan du også altid forvente fuld gennemsigtighed fra vores side. Vi engagerer os i din opgave fra start til slut, og det vil du også mærke.

Kontakt vores pladeværksted og fortæl om din opgave

Vi tager gerne en uforpligtende dialog med dig omkring den opgave, du ønsker at få løst på vores pladeværksted på Nørrebro i København. Derfor er du meget velkommen til at tage fat i os og få en dialog på telefon 35 83 19 61 eller via vores kontaktformular, og så svarer vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder