Bosch service logo

Rådmandsgade 74 - 2200 København

For everything your car needs.

Bremser


Bremser og afdrejning af bremseskiver hos Auto Mathies

Hos Auto Mathies tilbyder vi dig at afdreje dine bremseskiver eller foretage andre bremsereparationer. Bremserne er den vigtigste sikkerhedskomponent i din bil, og derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom på at få dem vedligeholdt.

Vi kontrollerer naturligvis dine bremser under det regelmæssige serviceeftersyn af din bil, og vi er klar til at hjælpe dig, hvis du oplever problemer ud over det. Er du det mindste i tvivl om, hvorvidt dine bremser fungerer optimalt, anbefaler vi dig at komme forbi vores værksted på Nørrebro, og så vurderer vi, om de kræver reparation.

Kontakt os på telefon 35 83 19 61 eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vil du allerede nu booke en tid på vores autoværksted, har vi gjort det nemt for dig i vores online bookingsystem.

Klik her og kom til online booking >>

Hvornår har du brug for en afdrejning af dine bremseskiver?

Oplever du, at rattet ryster, når du bremser, kan en afdrejning af bremseskiverne sandsynligvis udbedre problemet. Oftest skyldes det rust eller skæve skiver, og det kan en afdrejning afhjælpe.

Hvis skiverne er for tynde, skal de dog udskiftes - det klarer vi også for dig hos Auto Mathies.

Hos os får du altid professionel vejledning inden for bremser

Vi hjælper dig med at vurdere, om du skal have en afdrejning af dine bremseskiver, eller om skiverne er så slidte eller skæve, at du bør have nogle nye. Rådgivning er vores spidskompetence, og hos os får du fuld garanti for professionel og faglig vejledning - altid.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om din opgave ved enten at ringe på telefon 35 83 19 61 eller ved at udfylde vores kontaktformular - så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder