Bosch service logo

Rådmandsgade 74 - 2200 København

For everything your car needs.

Sommerdæk


Skift til sommerdæk - bestil i god tid

Skal du have skiftet til sommerdæk, er det en god idé, at du bestiller dækskiftet i god tid. Mange glemmer nemlig at få bestilt dækskiftet i ordentlig tid, og så bliver værkstederne hurtigt overbooket.

I vores online bookingsystem bestiller du ment og hurtigt den tid til dækskifte, der passer dig.

Du finder vores online booking ved at følge linket her >>

Nedenfor kan du læse mere om skift til sommerdæk, og du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Det gør du enten ved at ringe på telefon 35 83 19 61 eller ved at udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel.

Derfor skal du skifte fra vinderdæk til sommerdæk

I sommerperioden kører din bil bedre med sommerdæk. Gummiblandingen er tilpasset de varmere temperaturer, og din bil bremser bedre på tør og varm asfalt med sommerdæk. Derfor betyder det også noget for din, dine passagerers og dine medtrafikanters sikkerhed, at du får skiftet i sommerdæk, når vejret bliver mildere.

Hvis du kører med vinterdæk hele året, risikerer du unødvendigt slid på dækkene, og ud over det har vinterdæk generelt en dårligere brændstoføkonomi end sommerdæk. Derfor er det både mest sikkert og den bedste økonomiske løsning, at du får skiftet til sommerdæk.

Skal du have nye sommerdæk, hjælper vi dig meget gerne med at finde frem til de dæk, du har behov for, og vi skaffer langt de fleste dæk hjem, hvis du ønsker nogle bestemte.

Få skiftet til sommerdæk af vores servicemindede team.

Hos os er servicen i højsædet, og vi står klar til at hjælpe dig og finde den løsning, der passer dig bedst. Uanset om du blot skal have skiftet til sommerdæk, eller om du står foran en større reparation af din bil, hjælper vi dig fra start til slut.

Efterlader du din bil hos os, sørger vi for, at du kommer godt videre - uanset om du skal låne en bil, en cykel eller finde en rute på Rejseplanen

Book tid til dækskifte online

Vi har gjort det nemt for dig at finde en tid til skift af sommerdæk hos os. Med få klik har du reserveret en dato, hvor vi sørger for at skifte dine hjul.

Du går til vores online booking her >>

Og hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 35 83 19 61 eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder