Bosch service logo

Rådmandsgade 74 - 2200 København

For everything your car needs.

Vinterdæk


Få skiftet til vinterdæk på vores autoværksted i København

Vi har ramt vinterhalvåret, og det betyder, at det er tid til at få skiftet til vinterdæk. Det klarer vi hurtigt og effektivt på vores værksted på Nørrebro, og du booker nemt og hurtigt tid til dækskifte i vores online bookingformular.

Det er altid en god idé at være tidligt ude med tidsbestillingen til dækskifte. Oftest kommer alle i tanke om, at de skal have skiftet til vinterdæk samtidig, og det kan betyde længere ventetid for dig.

Book derfor tid til dækskifte en måned eller to før vintersæsonen starter - så er du sikker på, at du starter sæsonen med optimal sikkerhed på vejene.

Du finder vores online bookingsystem ved at følge linket her >>

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til vores autoværksted på telefon 36 83 19 61 - så er vi klar til at hjælpe dig.

Derfor er det vigtigt at få skiftet til vinterdæk

Du øger sikkerheden for dig selv, dine passagerer og dine medtrafikanter, når du sørger for at få skiftet til vinterdæk i ordentlig tid. Vinterdæk og sommerdæk har forskellige typer gummiblandinger og mønsterdesigns, og de er hver især optimeret til deres pågældende sæson.

Vinterdæk øger din sikkerhed, fordi:

  • De giver dig optimalt vejgreb
  • De reducerer risikoen for aquaplaning
  • De reducerer bremselængden på sne og is
  • Hvornår skal du skifte til vinterdæk

Som udgangspunkt anbefaler vi dig at komme til vores autoværksted og få skiftet til vinterdæk, når temperaturen falder til 7 grader eller lavere. En anden god tommelfingerregel er, at du skal skifte til vinterdæk, når vi overgår fra sommertid til vintertid.

Er du i tvivl om, hvornår det er bedst at få skiftet sommerdækkene ud med vinterdæk, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 36 83 19 61 - så skal vi nok hjælpe dig godt på vej.
Bestil tid til dækskifte online

I vores online bookingsystem finder du nemt og hurtigt en tid til dækskifte den dag, det passer ind i dit program.

Du finder bookingsystemet ved at følge linket her >>

På gensyn hos Auto Mathies på Nørrebro.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder