Bosch service logo

Rådmandsgade 74 - 2200 København

For everything your car needs.

Udskiftning af bilruder


Udskiftning af forruder, sideruder, bagruder og spejle

Hos Auto Mathies får du udskiftet dine bilruder til en god pris. Er der ikke behov for en fuld udskiftning, reparerer vi bilruden, så den står som ny.

Et af vores specialer er glasarbejde, og derfor kan du også trygt overlade din bil i vores varetægt. Hos os får du altid et konkurrencedygtigt tilbud på udskiftning eller reparation af for-, bag- og sideruder, og vi sørger for at få din bilrude skiftet eller repareret hurtigt og effektivt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på udskiftning eller reparation af din bilrude. Det gør du enten ved at ringe på telefon 35 83 19 61 eller ved at udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af det glasarbejde, du har behov for at få udført.

Dine bilruders stand afgør din køresikkerhed

Din køresikkerhed afhænger af, at du har ordentlig udsyn i din bil, og herunder hører at dine bilruder er frie for skader. Er der stenslag, revner eller mattering/sandblæsning, der får genstande, du ser ud af ruden, til at fremstå forvrængede eller utydelige, vil det have konsekvenser for dit udsyn og dermed også din sikkerhed.

Ud over det vil din bil ikke gå igennem syn, hvis der i område A, B eller C i din forrude er skader, der i henhold til de danske regler ikke er lovlige.

  • Område A er et 300 X 300 millimeters felt på din forrude midt over ratnavet. Her må stenslag eller revner ikke være over 3 millimeter
  • Område B sidder på hver side af synsfeltet, og her må revner ikke være over 50 millimeter, og stenslag må ikke overstige 10 millimeter
  • Område C er området i passagersiden. I dette område må revner maximum være 150 millimeter, og stenslag må maximum være 30 millimeter

Er du i tvivl om hvorvidt du har skader, der overstiger reglerne, er du meget velkommen til at besøge Auto Mathies - så vurderer vi, om du har behov for en reparation eller udskiftning af din forrude

Opdeling af rude

Få udskiftning af din for-, bag- eller siderude på vores skadecenter

Har du været i involveret i en ulykke eller på anden vis fået en større skade i en eller flere af dine bilruder? Så tilbyder vi dig en fuld udskiftning af ruderne på vores skadecenter. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og vi hjælper dig gerne med at finde ud af, om din forsikring sækker glasskaden.

Kontakt os på telefon 35 83 19 61 eller skriv til os via vores kontaktformular, og så tager vi en uforpligtende dialog, hvor vi afdækker dit behov for at få udskiftet eller repareret din bilrude.

Kontakt os


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder